Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat on yhdistetty ja yksi kortti kelpaa kaikkiin seudun kirjastoihin. Yhdistäminen on kuitenkin voinut vaikuttaa asiakastietoihin mm. PIN-koodin ja osoitetietojen osalta. Tarkistutathan asiakastietosi seuraavalla kirjastokäynnilläsi.

Myös Lastu-verkkokirjastoon riittää yksi käyttäjätili, jonka avulla voit käyttää kaikkien kuntien kirjastopalveluita. Käyttäjätilin luotuasi voit uusia lainojasi tai tehdä varauksia Lastu-verkkokirjastossa. Käyttäjätiliin voit liittää oman korttisi lisäksi myös lastesi kortit. Lue ohjeita verkkokirjaston käytöstä.

Toistaiseksi Lastu-verkkokirjastossa on edelleen virheitä mm. aineiston saatavuusnäytöissä ja asiakkaiden lainatiedoissa. Jos kirjautumisessa käyttäjätilille on ongelmia, syynä voi olla PIN-koodin muuttuminen. Tutustu ohjeeseenKäyttösääntöjemme mukaisesti Lastu-verkkokirjaston toimimattomuus ei vapauta mahdollisesti kertyvistä myöhästymismaksuista. Lainoja voi uusia puhelimitse tai käymällä kirjastossa.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuneita ongelmia.