digivoimaa logo3Wellamo-opiston digivoimaa-hanke käynnistyy tänä keväänä myös Orimattilan kirjastossa. Kevään aikana kirjastossa järjestetään yhteensä viisi digivoimaa-klinikkaa. Klinikat ovat matalan kynnyksen tilaisuuksia, jonne kuka tahansa voi tulla kysymään itseä askaruttavia kysymyksiä digiaiheisiin liittyen. Voit tulla oman laitteen (älypuhelin, tabletti, kannettava tietokone) kanssa tai ilman.

Seuraava digivoimaa-klinikka on torstaina 2.5. klo 13-15. Tervetuloa!

kanit 01Satutuokioita pidetään lastenosaston nurkkauksessa

keskiviikkoisin klo 18.

Tervetuloa!

IMG 0077Olgan reitti ja aikataulu ovat päivittyneet. Vanhan reitin toimivia osia on säilytetty, mutta mukaan on otettu myös uusia pysäkkejä, esimerkiksi Pakaalle ja Heinämaalle. Myös pysäkkiaikoihin on tullut muutoksia. Joitakin pysäkkejä on jätetty pois vähäisen käytön vuoksi.

Kirjastoauton uusi aikataulu on esillä sekä kirjaston kotisivuilla että Lastu-kirjastojen verkkosivuilla. Aikataulun saa myös kirjastoautosta tai kirjastosta.

maksut kuvaPäijät-Hämeen yleiset kirjastot ovat ottaneet käyttöön mahdollisuuden maksaa kirjastomaksuja verkkokirjasto Lastun kautta. Maksuja ei voi valita maksettavaksi yksittäin, vaan kaikki maksut maksetaan kerralla. Pienin summa, jonka verkossa voi maksaa on 0,65 euroa. Huomaathan, että myöhässä olevien lainojen maksut näkyvät maksuissa vasta niiden palauttamisen tai uusimisen jälkeen. Verkkomaksamisen toteuttaa Paytrail ja se toimii yleisimpien pankkien pankkitunnuksilla ja luottokorteilla (Visa & Mastercard).

mieskirjat 01Varaukset voi noutaa nykyisin omatoimisesti. Varauksen saapumisesta ilmoittavasta viestistä löytyy numero, jonka mukaan varatut teokset on sijoitettu varauskärryyn. Varausta noudettaessa tarvitsee mukana olla siis tuo noutonumero ja kirjastokortti, jolle varaus on tehty.

Tervetuloa noutamaan varauksia myös omatoimiaikana.