Lastu-verkkokirjaston kautta ei edelleenkään voi uusia omia lainojaan tai selata aineistoa. Lainoja voi uusia ottamalla yhteyttä mihin tahansa Päijät-Hämeen yleiseen kirjastoon. Kirjasto on palannut normaaliin arkeen ja myös omatoimikirjasto toimii ja kirjastoauto kulkee.

Eikö lainaus onnistu? Muistathan Päijät-Hämeen yleisissä kirjastoissa meneillään olevan maksukampanjan: maksamattomista maksuista lainauskielto 1.2. alkaen.

Maksujen suuruudella tai syyllä ei ole merkitystä. Velkasaldoa ei voi lyhentää vaan kaikki maksut on maksettava kerralla. Lainausoikeus palautuu maksamalla maksut asiakaspalveluaikana. Maksut voi maksaa missä tahansa Päijät-Hämeen yleisessä kirjastossa tai kirjastoautossa.

kirjamyyntiTänä keväänä kirjaston kokoelmasta poistettua aineistoa myydään 12.-23.2.2018. Tarjolla on kauno- ja tietokirjaa, lehtiä sekä DVD- ja CD-levyjä.
Omatoimiaikana maksu lippaaseen ostostesi mukaan. Käytä lippaaseen käteistä ja tasarahaa.

Tervetuloa ostoksille!

Kuinka pääsen omatoimikirjaston käyttäjäksi?

• Perehdy asiakaspalvelusta/kotisivuilta saataviin omatoimikirjaston käyttösääntöihin.
  • Täytä ja allekirjoita kirjastosta saatava sopimuslomake.
  • Varmista, että käytössäsi on Orimattilan tai jonkun muun Lastu-kirjaston kirjastokortti ja nelinumeroinen tunnusluku.
    Tarvitset näitä käydessäsi kirjastossa omatoimiaikana.
  • Tuo sopimuslomake asiakaspalveluun, jossa korttisi aktivoidaan omatoimikäyttöön ja saat perehdytyksen.
    Alle 15-vuotiaan omatoimikäytöstä vastaa huoltaja, minkä vuoksi huoltajan on oltava mukana sopimusta tuotaessa.

Omatoimikirjaston myötä kirjasto on avoinna joka päivä klo 7-21.

Omatoimikirjaston käyttö perustuu omatoimisuuteen ja itsepalveluun.
Asiakaspalvelu ja henkilökunta ovat käytössäsi palveluaikoina.

Asiakaspalveluaika
ma-ke 12-19
to-pe 10-15
aattoina 10-15

Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat on yhdistetty ja yksi kortti kelpaa kaikkiin seudun kirjastoihin. Yhdistäminen on kuitenkin voinut vaikuttaa asiakastietoihin mm. PIN-koodin ja osoitetietojen osalta. Tarkistutathan asiakastietosi seuraavalla kirjastokäynnilläsi.