mieskirjat 01Olemme saaneet käyttöömme varausten itsepalvelunoudon. Varauksen noutoilmoituksesta löytyy numero, jonka mukaan varatut teokset on sijoitettu varauskärryyn. Varaus noudetaan itsepalveluna noutonumerolla ja kirjastokortilla, jolle varaus on tehty.

Tervetuloa noutamaan varauksia myös omatoimiaikana.

IMG 0077Olga on matkannut Orimattilan maanteillä parisen vuotta. Kartoitamme kokemuksianne kirjastoautotoiminnasta. Suuria muutoksia autopalveluun tai reitteihin ei ole tulossa, mutta jokainen palaute on meille arvokas kehittäessämme kirjastoautotoimintaa.

Täytä paperilomake tai osallistu kyselyyn osoitteessa: https://fi.surveymonkey.com/r/8C7STD8
Paperilomakkeita voi palauttaa kirjastoon tai kirjastoautoon.

Lisäämällä yhteystietosi osallistut useiden kirjapalkintojen arvontaan!

Päijät-Hämeen kirjastojen yhteinen uusi verkkokirjasto löytyy osoitteesta: lastu.finna.fi

Uusi verkkokirjasto on toteutettu kansallisen Finna-hakupalvelun omana näkymänä. Verkkokirjastosta löytyy vinkkejä kiinnostavista aineistoista sekä tietoa Päijät-Hämeen kirjastojen tapahtumista, palveluista ja uutisista.
Asiakkaalle uuden verkkokirjaston käyttöönotto on helppoa.

Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja 4-numeroisella PIN-koodilla. Uuden tai unohtuneen PIN-koodin saa kirjastosta esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

lastu finna

lapset oma kirjastokortti kuvaHenkilötietojen käsittely muuttuu EU tietosuoja-asetuksen myötä (25.5.2018). Tämän vuoksi 23.4.2018 alkaen kirjastopalveluja käytetään ainoastaan kirjastokortilla, henkilökortilla asioiminen ei ole mahdollista. Myös puhelinuusintaan tarvitaan kirjastokortin numero.

Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat on yhdistetty ja yksi kortti kelpaa kaikkiin seudun kirjastoihin. Yhdistäminen on kuitenkin voinut vaikuttaa asiakastietoihin mm. PIN-koodin ja osoitetietojen osalta. Tarkistutathan asiakastietosi seuraavalla kirjastokäynnilläsi.