ovieitoimi2Lahden kaupunkiin kohdistuneen kyberhyökkäyksen vuoksi koko Päijät-Hämeen yhteinen kirjastojärjestelmäkään ei toimi.
Tämän vuoksi
- omatoimikirjasto ei ole toistaiseksi käytössä
- kirjastossa otamme vastaan palautuksia ja pystymme lainaamaan, mutta lainojen uusiminen ei ole mahdollista
- verkkokirjastoon ei pääse kirjautumaan.

Tiedotamme asiasta heti kun yhteydet taas toimivat.

kanit 01Satutuokioita pidetään lastenosaston nurkkauksessa

keskiviikkoisin klo 18.

Tervetuloa!

IMG 0077Olgan reitti ja aikataulu ovat päivittyneet. Vanhan reitin toimivia osia on säilytetty, mutta mukaan on otettu myös uusia pysäkkejä, esimerkiksi Pakaalle ja Heinämaalle. Myös pysäkkiaikoihin on tullut muutoksia. Joitakin pysäkkejä on jätetty pois vähäisen käytön vuoksi.

Kirjastoauton uusi aikataulu on esillä sekä kirjaston kotisivuilla että Lastu-kirjastojen verkkosivuilla. Aikataulun saa myös kirjastoautosta tai kirjastosta.

maksut kuvaPäijät-Hämeen yleiset kirjastot ovat ottaneet käyttöön mahdollisuuden maksaa kirjastomaksuja verkkokirjasto Lastun kautta. Maksuja ei voi valita maksettavaksi yksittäin, vaan kaikki maksut maksetaan kerralla. Pienin summa, jonka verkossa voi maksaa on 0,65 euroa. Huomaathan, että myöhässä olevien lainojen maksut näkyvät maksuissa vasta niiden palauttamisen tai uusimisen jälkeen. Verkkomaksamisen toteuttaa Paytrail ja se toimii yleisimpien pankkien pankkitunnuksilla ja luottokorteilla (Visa & Mastercard).

juhannusEnsi viikolla kirjasto on suljettu juhannusaattona perjantaina 21.6., alkuviikon palvelemme normaalisti. Omatoimikirjasto on käytössä koko juhannusviikonlopun pe-su klo 7-21.

Hyvää juhannusta!