muistikahvilat pieniOrimattilan Muistikahvila on Päijät-Hämeen Muistiyhdistys ry:n järjestämä kaikille muisti- ja aivoterveysasioista kiinnostuineille avoin kohtaamispaikka. Tarjolla on kahvia, yhdessäoloa ja pientä mukavaa ohjelmaa.
Kahvilan löydät kirjastolta kerran kuussa. Kahvila on maksuton.

Syyskauden ensimmäinen Muistikahvila on tiistaina 10.9. klo 9:30-11
teemalla "Musiikin voimaa".
Tervetuloa mukaan!

IMG 0077Orimattilan kirjastoauto Olga kulkee taas ja uudistuksia on luvassa. Kesän aikana aikuisten puolta on laajennettu esimerkiksi äänikirjojen sekä sotaromaaneiden osalta.
Myös lasten sarjakuvia on nyt enemmän ja täysin uutena auton kokoelmaan on lisätty isotekstiset kirjat.
Myös pysäkeissä on tapahtunut muutoksia. Kaurislahden pysäkki poistuu kirjastoauton reitiltä ja sille etsitään korvaavaa pysäkkiä samalta suunnalta. Ilmoitamme uudesta pysäkistä myöhemmin.

digivoimaa logo3Wellamo-opiston digivoimaa-hanke jatkuu tulevana syksynä myös Orimattilan kirjastossa. Syksyn aikana kirjastossa järjestetään yhteensä kahdeksan digivoimaa-klinikkaa. Klinikat ovat matalan kynnyksen tilaisuuksia, jonne kuka tahansa voi tulla kysymään itseä askaruttavia kysymyksiä digiaiheisiin liittyen. Voit tulla oman laitteen (älypuhelin, tabletti, kannettava tietokone) kanssa tai ilman.

Seuraava digivoimaa-klinikka on keskiviikkona 28.8. klo 13-15. Tervetuloa!

yhdistystreffitYhdistystreffit kirjastossa
maanantaina 26.8. klo 15:30-17:30. Tilaisuudessa kerrotaan kuinka yhdistykselle saa maksutta lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta julkaistavalla päijäthämäläiset.fi nettisivustolla.
Tervetuloa!

kanit 01Satutuokioita pidetään lastenosaston nurkkauksessa