Kirjastoa remontoidaan edelleen. Avaamme mahdollisesti ensi viikon (vko 38) lopulla. Ilmoitamme heti kun tiedämme tarkemmin!

HUOM! Mikäli olet saanut ilmoituksen saapuneesta varauksesta, voit noutaa sen kulttuuritalon C-sisäänkäynnin ovelta klo 8-15:30.

Palautuksia voi jättää pääkirjaston eteisessä olevaan palautuslaatikkoon. Palautuslaatikolle pääsee arkisin klo 8-16. Viikonloppuisin on seurattava yläkerrassa olevan taidemuseon aukioloaikoja (löytyvät ulko-ovesta). Ulko-ovi on auki tuolloin.

Taidemuseon viikonlopun aukioloajat ovat:
la 10-14
su 11-15

Yhteystiedot: kirjastoauto puh. 0400 353 834
                      kirjasto puh. 044 781 3568

Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat on yhdistetty ja yksi kortti kelpaa kaikkiin seudun kirjastoihin. Yhdistäminen on kuitenkin voinut vaikuttaa asiakastietoihin mm. PIN-koodin ja osoitetietojen osalta. Tarkistutathan asiakastietosi seuraavalla kirjastokäynnilläsi.

Käyttösääntöihin on tullut muutoksia vuoden alussa. Aineiston varaamisesta tulee maksutonta, ainoastaan noutamatta jääneestä varauksesta peritään 2 euroa. Päiväkohtaiset myöhästymismaksut korottuvat 20 sentistä 40 senttiin.

Tutustu päivitettyihin käyttösääntöihin.