Palautuksia voi jättää pääkirjaston eteisessä olevaan palautuslaatikkoon. Palautuslaatikolle pääsee arkisin klo 8-16. Viikonloppuisin on seurattava yläkerrassa olevan taidemuseon aukioloaikoja (löytyvät ulko-ovesta). Ulko-ovi on auki tuolloin.

31.5. asti taidemuseon viikonlopun aukioloajat ovat:
la 10-14
su 11-15

Kirjastoauto palvelee asiakkaita kulttuuritalon pihalla 5.6.-11.8. Tätä ajankohtaa ennen auto kiertää normaaleilla reiteillään.

Kirjastoauton kesän (5.6.-11.8.) aukioloajat ovat:

ma 10-18
           ti-pe 10-16

• Kirjastoautosta voi lainata ja sinne voi palauttaa aineistoa.
  • Saapuneet varaukset on noudettavissa kirjastoautosta.
  • Uusimmat lehdet saa autosta luettaviksi.
  • Autossa voi käyttää tablettitietokoneita.

Yhteystiedot kesällä: kirjastoauto puh. 0400 353 834
                                  kirjasto puh. 044 781 3568

Käyttösääntöihin on tullut muutoksia vuoden alussa. Aineiston varaamisesta tulee maksutonta, ainoastaan noutamatta jääneestä varauksesta peritään 2 euroa. Päiväkohtaiset myöhästymismaksut korottuvat 20 sentistä 40 senttiin.

Tutustu päivitettyihin käyttösääntöihin.

Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat on yhdistetty ja yksi kortti kelpaa kaikkiin seudun kirjastoihin. Yhdistäminen on kuitenkin voinut vaikuttaa asiakastietoihin mm. PIN-koodin ja osoitetietojen osalta. Tarkistutathan asiakastietosi seuraavalla kirjastokäynnilläsi.