itsenäinen suomi 100 2Keskiviikkona 22.11. klo 17:30
Suomalaisen rockin menneet vuosikymmenet - katsaus lähihistoriaan.
Vinyylilevymusiikkia aidoilla laitteilla, oppaana Anssi Autere Anselmin Aarteista.

Tiistaina 5.12. klo 10-15
Etkot kirjastoissa - Kirjastot ympäri Suomea kutsuvat koko kansan Linnan juhlien etkoille kirjastoihin juhlimaan satavuotiasta Suomea.
Suomen historiaa kaunokirjallisuuden silmin klo 12 esittelee kirjastovirkailija Ulla Kaija. Kirjaston varastokokoelma on avoinna asiakkaille klo 10-15.

Keskiviikkona 13.12. klo 17:30
101 KIRJAA - poimintoja kirjoista itsenäisen Suomen ajalta
Minkälainen kuva Suomesta syntyy? Esittelijänä Ylen kirjallisuustoimmittaja Seppo Puttonen.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan juhlimaan!

satutunti

Tervetuloa satutunneille kirjaston lastenosastolle keskiviikkoisin klo 18.

Käyttösääntöihin on tullut muutoksia vuoden alussa. Aineiston varaamisesta tulee maksutonta, ainoastaan noutamatta jääneestä varauksesta peritään 2 euroa. Päiväkohtaiset myöhästymismaksut korottuvat 20 sentistä 40 senttiin.

Tutustu päivitettyihin käyttösääntöihin.

Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat on yhdistetty ja yksi kortti kelpaa kaikkiin seudun kirjastoihin. Yhdistäminen on kuitenkin voinut vaikuttaa asiakastietoihin mm. PIN-koodin ja osoitetietojen osalta. Tarkistutathan asiakastietosi seuraavalla kirjastokäynnilläsi.

Marraskuussa taideseinällä on esillä Katriina Partasen maalauksia.