IMG 0077Olgan reitti ja aikataulu päivittyvät vuoden vaihtuessa. Vanhan reitin toimivia osia on säilytetty, mutta mukaan on otettu myös uusia pysäkkejä, esimerkiksi Pakaalle ja Heinämaalle. Myös pysäkkiaikoihin on tullut muutoksia. Joitakin pysäkkejä on jätetty pois vähäisen käytön vuoksi.

Ennen joulua kirjastoauton viimeinen ajopäivä on 21.12., minkä jälkeen se jää joulutauolle.

Kirjastoauton uusi aikataulu on esillä sekä kirjaston kotisivuilla että Lastu-kirjastojen verkkosivuilla. Aikataulun saa myös kirjastoautosta tai kirjastosta.

jouluiloa pieni

La 22.12.2018 – Ti 1.1.2019 asioiminen kirjastossa onnistuu ainoastaan omatoimisesti.

Rauhaisaa joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta.

lapset oma kirjastokortti kuvaHenkilötietojen käsittely muuttui EU tietosuoja-asetuksen myötä (25.5.2018). Tämän vuoksi 23.4.2018 alkaen kirjastopalveluja käytetään ainoastaan kirjastokortilla, henkilökortilla asioiminen ei ole mahdollista. Myös puhelinuusintaan tarvitaan kirjastokortin numero.

mieskirjat 01Varaukset voi noutaa nykyisin omatoimisesti. Varauksen saapumisesta ilmoittavasta viestistä löytyy numero, jonka mukaan varatut teokset on sijoitettu varauskärryyn. Varausta noudettaessa tarvitsee mukana olla siis tuo noutonumero ja kirjastokortti, jolle varaus on tehty.

Tervetuloa noutamaan varauksia myös omatoimiaikana.

Päijät-Hämeen kirjastojen yhteinen uusi verkkokirjasto löytyy osoitteesta: lastu.finna.fi

Uusi verkkokirjasto on toteutettu kansallisen Finna-hakupalvelun omana näkymänä. Verkkokirjastosta löytyy vinkkejä kiinnostavista aineistoista sekä tietoa Päijät-Hämeen kirjastojen tapahtumista, palveluista ja uutisista.
Asiakkaalle uuden verkkokirjaston käyttöönotto on helppoa.

Kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja 4-numeroisella PIN-koodilla. Uuden tai unohtuneen PIN-koodin saa kirjastosta esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

lastu finna