Kuntavaalien ennakkoäänestys on 29.3.-4.4.2017. Kaupungintalon lisäksi ennakkoon voi äänestää kirjastossa aukioloaikojen mukaisesti. Uutena äänestyspaikkana tänä vuonna toimii kirjastoauto, jossa voi äänestää kolmena päivänä (ke 29.3., to 30.3. ja ti 4.4.). Auto ajaa normaalin reittinsä ennakkoäänestyspäivinä, mutta pieniin myöhästymisiin on hyvä varautua.

Huhtikuun alusta (3.4.2017) kaikki ne asiakkaat joilla on maksuja, menevät lainauskieltoon. Maksujen suuruudella tai syyllä ei ole merkitystä. Velkasaldoa ei voi lyhentää vaan kaikki maksut on maksettava kerralla. Mahdolliset maksut on hyvä hoitaa jo nyt, niin välttää lainauskiellon huhtikuussa.

Käyttösääntöihin on tullut muutoksia vuoden alussa. Aineiston varaamisesta tulee maksutonta, ainoastaan noutamatta jääneestä varauksesta peritään 2 euroa. Päiväkohtaiset myöhästymismaksut korottuvat 20 sentistä 40 senttiin.

Tutustu päivitettyihin käyttösääntöihin.

Päijät-Hämeen yleisten kirjastojen asiakas- ja aineistotietokannat on yhdistetty ja yksi kortti kelpaa kaikkiin seudun kirjastoihin. Yhdistäminen on kuitenkin voinut vaikuttaa asiakastietoihin mm. PIN-koodin ja osoitetietojen osalta. Tarkistutathan asiakastietosi seuraavalla kirjastokäynnilläsi.

Maaliskuussa taideseinällä on esillä Minna Kallioniemen maalauksia.